torsdag 4 juni 2009

Internet tillbaka..

Nu har vi äntligen internet igen. Har varit en ren pina att inte kunna blogga. Har tagit så mycket kort på sötnosarna. Tyvärr är det datorerna som strular nu.. Så kommer inte åt sötnosarnas nya strapatser, men hoppas snart få pli på det.

När Fläckis var ute en dag i veckan klättrade hon i vart enda träd hon såg (såklart ingen kamera med suck). Men det bästa var ändå när hon tog världens fart och.. klättrade upp i en lyktstolpe.. haha eller snarare försökte.. hörde bara en massa klor som försökte ta fäste.. jag dog av skratt och stackars Fläckan såg helt ställd ut och tittade på mig. - Helkonstigt träd mammsen!

Här får ni lite gamla bilder att mysa med..



Vackraste flickan i profil..



Här har ni utsikten över vårat paradis - stugan




Dino på favoritstället - stugan. Här får man vara ute hur mycket man vill utan sele, halsband eller bevakning. Vi får springa ut och in hela dagen - närmare katthimmlen kommer man inte.



Fläckis besöker Skrållans grav. Fin kissen som levde länge och väl. Ligger nu på stugan i sin fina grav. Dags för gravvård.. Hihi




Fläckis i närbild med småkrypen. Hon lyckades inte äta upp den. Men hon kan stolt berätta att hon har fångat och ätit en stor humla. Obs! Matte var livrädd att hon skulle sticka sig.

2 kommentarer:

  1. Förjamat trevligt att det börjat tassas härifrån igen. Trodde ni hade rymt eller nåt. Taskigt av matte att skratta när du inte kom upp för lyktstolpen. Jag vet hur det känns, har nämligen gjort det själv. *nosrodnad* Sköt om er själva och låt bli stickisarna. *tass*

    SvaraRadera
  2. haha vilken härlig bild,kram till dig lina från mig,hälsa alla.kram kram

    SvaraRadera