fredag 13 februari 2009

Matte på resa..

Matte ska resa bort *snyft*. Hon ska åka ända ner till Malmö. Hon säger det är för långt för oss. Så vi får inte följa. Fast det låter inte så kul att sitta i buren i 20h på ett tåg. Skulle ju bli heltokig.

(Fast har inga problem med buren, mamma behöver bara öppna och jag kryper in. Vet ju att det brukar betyda ÄVENTYR! Fläckis kommer garanterat att tjorva, det gör hon alltid. Fattar inte varför.)


Klokt av mamma att lämna oss hos sin storebror och familj. Där bodde vi ju alla tre för inte så länge sedan, när det skulle fixas med lägenheten.

Händer många spännande saker där:
- De har 2 råttor i bur. Tyvärr stänger de in dem i ett rum så vi inte kan leka med dem.. konstigt och väldigt tråkigt tycker vi.
- Det bor 3 barn där. Ganska livat men roligt. De myser, busar och hittar på en massa skoj med oss.
- Sen bor det 2 jättesnälla vuxna där också som rensar vår låda, ger oss mat och kelar en massa.

hehe ibland öppnar de dörren och glömmer bort oss. Då brukar vi smita förbi ut. Wow.. frihet! Men usch vad kallt och snöigt det är ute. De gäller att tvätta tassarna noga. Oftast märker tvåfotingarna väldigt fort och bär in oss.. tråkmånsar. men matte blir så orolig att vi ska komma bort. jaja vi ska göra vårat bästa och försöka uppföra oss.



Här är ett kort från när vi varit besök hos dem tidigare. Trappor är väldigt roliga. Ska önska det i födelsedags present nästa gång. Mjau..

Nu ska vi krypa till kojs. Sov så gott.



1 kommentar:

  1. Vilken tur ni har att ni får komma till snälla människor. Hoppas bara matte kommer hem fort så ni inte saknar henne allt för mycket. Det otäcka vita vill jag varna för. Det fastnar gärna under tassarna och blir blött. Ibland följer det med massa sand. Fast det brukar jag skaka av mig i husses säng. *tass*

    SvaraRadera